Sarah Camille

Om arrangementet

Kulturbaren åpner kl. 19.00

Dørene åpner kl. 19.00

Konserten starter kl. 20.00

Foajéscene

Voksen kr. 395,- (eks. bill.avgift)

Honnør kr. 345,-

Student kr. 295,-

Ung under 20 kr. 295,-

Sanger, poet og forteller Sarah Camille har et særegent uttrykk og en utstråling som treffer både hennes unge og voksne publikum. 

Med en varm og nær vokal formidler hun undrende og fortellende tekster i et lyd- bilde som befinner seg i grenselandet mellom visesang, folk og jazz. Hun har fått med seg et unikt lag med musikere: Jørn Erik Ahlsen Alkanger på gitar, Sidiki Camara på perkusjon, ngoni og balafon, Jo Berger Myhre på bass, Tuva Færden på fele, vokal og lyre

Sarah fikk Spellemannsprisen 2020 i kategorien «barne- musikk», og i 2021 presenterte hun et visjonært album om bevegelse, avstand og tilhørighet med «Vingeslag».

Nylig ga hun ut albumet: «våkner i en annen dag» der hun fortsetter å leke mellom ulike verdener, språk og uttrykk. Norsk, creole, fransk og swahili flyter på et unikt ensemble av instrumenter og musikere som bevegelser seg i et grenseløst musikalsk landskap

Omtaler:

...Det er i va?re opplevelser av bevegelse, nærhet og tilhørighet at Sarah Camille opererer...» «...en særdeles vakker affære... (Elisteinar Tenga - Ballade)

En historieforteller og formidler av tekst av sjeldent kaliber (Tor Hammerø - Nettavisen)

De var utrolig dyktige og den følelsen de gav publikum var fantastisk. Det virket som at alle i publikum koste seg veldig og det gjorde vi også. (Johanne og Liv (14) - ungestemmer.no)

...Beautiful songs, a wonderful warm voice, magnificent arrangements and a very well balanced music production. Highly recommended... (Holly Moor  - Moors magazine)

This is an extremely beautiful album by an excellent singer and a very fascinating writer. Mark my words: Sarah Camille will eventually become someone in the category in which Leyla MacCalla also belongs. Urgent to discover! (Dani Heyvaert)

Sarah Camille er en gave: nydelig formidling pakket inn i et varmt og velkomment lydbilde, med tekster som beveger og begeistrer. Sammen med et stjernelag av musikere  (Miniøya)