STOKK - en gratis konsertserie

Om arrangementet

Lorenzo Nardocci Trio

Ås kino- og kulturbar åpen fra kl. 11.00

Dørene åpner kl. 11.00

Konsertstart: 11.30

Kinofoaje

Gratis

Dette halvåret har vi gleden av å tilby dere en gratis konsertserie støttet av Den kulturelle spaserstokken og i samarbeid med Kulturskolen i Ås.

I dag får dere høre på Lorenzo Nardocci Trio - med Lorenzo Nardocci (klaver) Terje Evensen (trommer) og Anders Dreier (kontrabass).

Dette blir en førsmak - for trioen skal også spille under Ås jazz i januar 2022.

Lorenzo Nardocci (f.1974) er en italiensk pianist, bosatt i Norge siden 1999. Han har en allsidig stil, påvirket av improvisert nordisk jazz, blandet med den italienske melodiske tradisjonen og et snev av latin- og soul-grooves. Han har vært en aktiv frilanspianist, organist og pianolærer i mange år, spilt tusenvis av spillejobber siden han var 14 år gammel. Etter utdanning fra Norges Musikkhøgskole startet han karrieren som komponist i en alder av 45. Dette er hans første innspilling, kalt “Those Who Wait” (“De Som Venter”) … og du kan gjette hvorfor.

Lorenzo har spilt med mange flotte musikere, både i Nord og i utlandet. Han er veldig glad for å ha funnet en magisk match med Lars Tormod Jenset på bass og Terje Evensen på trommer, og ser fram til møtet med publikum på Nesodden jazzklubb!

Velkommen til konsert!