Lyttelunsj: musikk som metter

Ta en pust i bakken - nyt god musikk og en kopp kaffe

Ås kulturbar er åpen fra kl. 11.00 - 12.00

Dørene åpner kl. 11.00

Konsertstart kl. 11.30

Foajé

Kr. 50,- (barn kommer gratis inn)

Vi har endret konseptet litt på denne konsertserien, og åpnet opp for flere sjanger :-)

Fredag 7. oktober - Jester Kroese

Jester Kroese fra Drøbak er en ung talent som startet tidlig å spille fiolin i kulturskolen i Frogn. Han har vært fordypningselev hos Hilde Gunn Aasen og hatt mesterklasser med Terje Moe Hansen på Norges Musikkhøyskole.
På Lyttelunsj vil han spille både på fiolin og flygelet.

Fredag 4. november - ubekreftet

Fredag 2. desember - Aune/Olsen

Jonas Aune har markert seg som en lovende pianist ba?de i Norge og Kina. Etter oversta?tt mastergrad ved Norges Musikkhøgskole gikk veien direkte videre som høgskolelærer ved et sentralt musikkonservatorium i Kina, Xi’an Conservatory of Music. Jonas underviste pianoelever pa? bachelor-niva? som den yngste læreren pa? konservatoriet. I tillegg til jevnlig konsertering, deltok han som jurymedlem i flere nasjonale pianokonkurranser i Kina.

Som kunstner, har Jonas sine musikalske høydepunkt vært deltakelse pa? festivaler som Kyoto International Music Festival (Japan 2019), Oslo Griegfestival (2019), Bolzano International Piano Festival (Italy 2016), Aldebourgh Music Festival (England 2016), og fa?tt tildelt spesialprisen «Best Interpretation of a Virtuoso Etude» under The 8th Edition of Nordic Piano Competition i 2017.

Som pedagog har Jonas fa?tt tildelt prisen «Excellent Teacher» fordi e?n av sine studenter var finalist i «Yamaha Music Scholarship Competition» i 2019. Enkelte av studentene hans har fa?tt tildelt studieplass ved amerikanske musikkinstitusjoner som Lynn University, Peabody Conservatory, Mannes School of Music og Manhattan School of Music. Jonas har nylig blitt ansatt som pianolærer og akkompagnatør ved Kulturskolen i Ås.

Fredrik Brandstorp Olsen er en norsk saksofonist med mastergrad fra Norges musikkhøgskole, Oslo, med Rolf-Erik Nystrøm og Perfectionnement hos Jérôme Laran i CRD Aulnay-sous-Bois, Paris.

Han har fått skrevet flere komposisjoner for seg, har opptrådt på festivaler som Ultima (Norge), Kammermusikkfestival (Stuttgart, Tyskland), Vinterlydfestivalen, Tallinn Music Week (Estland) og som solist med Avanti Ensemble! (Finland), Forsvarets stabshærkorps med flere.

Han er medlem av Aksiom Ensemble og nylig blitt lærer ved Kulturskolen i Ås.