Kinobursdag

Bursdag på kino blir et hyggelig minne for bursdagsbarn og gjester, og det er et godt alternativ for dere som vil finne på en enkel og morsom feiring med barna. Les mer om mulighetene for kinobursdag her!

Vil du kjøpe kino-gavekort i bursdagsgave, finner du det her.


Bursdag på kino blir et hyggelig minne for bursdagsbarn og gjester, og det er et godt alternativ for dere som vil finne på en enkel og morsom feiring med barna.


Vi tilbyr kinobursdagspakke for barn opptil 14 år. Bursdagskino følger det ordinære visningsprogrammet onsdag og søndag. Det blir med andre ord ikke satt opp egne filmer
for bursdagskino, men vi har barne- og ungdomsfilmer på programmet kontinuerlig.

Tilbud

Kinobursdag hos oss koster 150 kr per barn. Det inkluderer:

  • 1 kinobillett
  • 1 popcorn
  • 1 brus

Dessuten får opp til 2 voksne ledsagere gratisbilletter til filmen. Vi reserverer bord til dere i kinovestibylen, og dere er velkomne til å pynte bordet fra 1,5 timer før filmstart. Dere må stille med egne tallerkener eller papptallerkener, og kan gjerne ha med egne bursdagskaker, men ikke brus eller snacks. En eller flere voksne ledsagere må være tilstede under hele bursdagsfeiringen.

Bestilling

Kinobursdag har mimimumsantall på 10 personer, og må bestilles senest en uke i forveien. Det må gis beskjed til kinoen om eventuelle endringer i antall senest dagen i forveien, ellers må det betales for antallet som er bestilt.

Betaling

Kinobursdag betales av voksen ledsager før bursdagen starter. Én sum betales for billettene hos Ås kinoteaters billettsalg, og én sum betales for popcorn og brus i
kinokiosken til Follo Catering.

Ta kontakt med vår kinoansvarlig Martin Øsmundset på martin.osmundset@as.kommune.no for bestilling av kinobursdag!