Kjøp en jazzburger i borggården

Om arrangementet

Ås jazz 2024!

Ås jente- og guttekorps selger jazzburgere i borgården

Fra kl. 12.00 - ca14.30

Opplev en smaksreise utenom det vanlige med vår unike jazzburger! Denne gourmetopplevelsen kombinerer saftig biff med et harmonisk utvalg av spesialsauser som tar smaksløkene dine med på en improvisert dans.

Den første sausen, vår fyldige jazzmajones, er en blendende kombinasjon av kremet majones, friske urter og en subtil, musikalsk vri av sitrus. Den balanserer perfekt mellom kraftig og forførende, og gir burgeren et uimotståelig preg.

For de som søker litt ekstra krydder, inviterer vi deg til å utforske vår swingende chilisaus. Denne sausen tar deg med på en sensasjonell tur gjennom smaker av røde chili, røkt paprika og en diskret hint av sødme. Den setter en spennende kontrast til burgerens saftige kjøtt, og gir deg en smaksopplevelse uten sidestykke.

Ved å velge en jazzburger med en eller begge spesialsausene, inviterer du en symfoni av smaker inn i ditt eget smakspalett. La musikken i smakene forføre deg og gjør måltidet ditt til en uforglemmelig opplevelse. Ta en bit og la smakene improvisere i munnen din - denne burgeren vil sette tonen for en kulinarisk reise du sent vil glemme.

All inntjening går til Ås jente- og guttekorps :-)

(Tekst skrevet av ChatGPT)