Bill Booth! Oppvarmingsband Trio Quatro

Mange har spurt Bill Booth når han skal opptre i Ås igjen - svaret er endelig klart - det blir fredag 28. august!

Obs. Konserten avholdes i kinoteatret slik at vi kan følge smittevernreglene slik de står per 15. juni. Dvs maks 200 i salen og 1m mellom.

Dørene åpner kl. 19:45

Ås kinokafé er åpen fra kl. 19:00

Ås kinoteater

Trio Quatro er, som om navnet ikke var forvirrende nok, en kvintett og består av:

Stig Berg: trommer / Bjørn sandnes: gitar/vokal / Geir Øveraa: Bassgitar / Kjetil sandnes: gitar/vokal / Ole Magnus Holm: Trekkspill.

Vi er superglade or at de sa ja til å varme opp for Bill Booth!

Bill Booth er en amerikansk musiker gitarist og fiolinist.

Bill Booth's siste CD Some Distant Shore ble Spellemannsprisnominert i 2018.

Some Distant Shore, som er inspirert av keltisk historie og kultur fikk strålende anmeldelser i Norge så vel som i utlandet hvor den blant annet ligger på USA's topp 40liste Folk Radio Playlist Chart. Albumet har også fått mye radiotid blant annet i NRKP1 Radio Rock med Œlive' intervju, NRKP2 Spillerom og NRKP2 Jungeltelegrafen samt i utlandet inkludert BBC i Storbritania og i Irland.

Bill Booth er en norsk bosatt amerikaner over mange år. Han har gitt ut seks soloplater og spilt med mange store norske artister blant annet Åge og Sambandet, CC Cowboys, Steinar Albrigtsen og Henning Kvitnes og mange flere.

Booth vil opptre med band. Det vil bli en musikalsk blanding av americana; egne låter, blues, rock og celtic folk som er denne musikerens og komponistens varemerke i tillegg vil det bli låter fra den ny album med The Bills som er Bill Booth med bassist Billy T.

Vi gleder oss stort å få besøk av Bill i august!