Bill Booth! Oppvarmingsband Trio Quatro

Om arrangementet

Mange har spurt Bill Booth når han skal opptre i Ås igjen - svaret er endelig klart - det blir fredag 28. august!

Obs. Konserten avholdes i kinoteatret slik at vi kan følge smittevernreglene slik de står per 15. juni. Dvs maks 200 i salen og 1m mellom.

Dørene åpner kl. 19:45

Ås kinokafé er åpen fra kl. 19:00

Ås kinoteater

Trio Quatro er, som om navnet ikke var forvirrende nok, en kvintett og består av:

Stig Berg: trommer / Bjørn sandnes: gitar/vokal / Geir Øveraa: Bassgitar / Kjetil sandnes: gitar/vokal / Ole Magnus Holm: Trekkspill.

Vi er superglade or at de sa ja til å varme opp for Bill Booth!

Bill Booth er en amerikansk musiker gitarist og fiolinist. Etter at han forlot Åge Aleksandersen og Sambandet da bandet ble oppløst i 1987 har han spilt som soloartist.

Booth startet sin karriere på 1970-tallet og endte opp med base i New York som frilansmusiker på fele gitar og vokal. Han spilte på den tiden for band og musikere som Willie Nelson, James Cotton Blues Band, Doug Kershaw og medlemmer av The Band som Rick Danko og Levon Helm, og turnerte med New York City-bandet Diamond Rio, noe som førte Booth til Oslo på 1980-tallet. Jobbtilbud og nye kontakter innen norsk musikkbransje førte til et svært forlenget opphold i Norge. Han har fram til nå arbeidet med en rekke kjente norske musikere både på scenen og i studio som Åge Aleksandersen, Claudia Scott, Casino Steel, Henning Kvitnes, Trond Granlund, Hilde Heltberg, Steinar Albrigtsen, Tore Andersen, Silje Nergaard og The Respatexans. Han ble nominert til Spellemannprisen 2017 i klassen country for sitt sjette album, Some Distant Shore fra 2017.

Vi gleder oss stort å få besøk av Bill i august!