Ås jazz: The milkmen

Lyttelunsj-spesial!

Dørene åpner kl. 11.15

Konserten blir i Ås kinoteater pga av smittevernloven

Konserten er gratis, men vennligst registerer deg ved å hente ut en gratis billett.

Foruten melk, har melkemannen tradisjonelt blitt forbundet med vitsing om utroskap og løsunger. Takket være Hermund Nygård og Svein Erik Martinsen utvides nå melkemann-begrepet til å omfatte kule groover, gode historier og et stort sound fra en liten besetning. Det bys på egne låter om kjærlighet, vær og strikking samt friske versjoner av gamle låter fra bl.a. Willie Dixon, Fats Waller, T-Bone Walker og noen som ingen lengre husker hvem som har skrevet.

Utstyret er en salig blanding av Hi-tech og Lo-tech. Forskjellige instrumenter som gitar, trommer, bass, banjo, vaskebrett, fodbas og sang skaper variasjon. Improvisasjon og kommunikasjon skaper spenning og energi.

Duoen har til sammen over 40 års erfaring som profesjonelle musikere og er utdannet fra Jazzlinja i Trondheim og Det Rytmiske Musikkonservatoriet i København.

Svein Erik Martinsen har ellers jobbet med bl.a: Hot N Spicy, Steven Wilson Quartet, Prima Vista Social Club, Hilde Louise Asbjørnsen, Thorbjørn Risager

Hermund Nygård har ellers jobbet med bl.a: The Real Thing, Hilde Louise Asbjørnsen, Sharp 9, Dick Oatts