Ås jazz: Lorenzo Nardocci jazztrio

Om arrangementet

- nordisk jazz, italiensk meloditradisjon, latinrytmer og soulgroover-

Kulturbaren er åpen fra kl. 18.00, under og etter konserten

Foajéscenen (eller kinoteatret dersom smittesituasjonen tilsier det)

Pris: 200,- (v) 150,- (h)

Trioen består av Lorenzo Nardocci, Andreas Dreier og Terje Evensen. Denne gangen har de gleden av å presentere Harriet Müller-Tyl som gjestevokalist.

Ikke hørt om Lorenzo Nardocci? Han er italiensk, kom til Norge som 25-åring i 1999 og har bodd her siden. Han var allerede konservatorieutdannet pianist da han ankom, og etter år som lærer, organist og et fullført mastergradstudium på Musikkhøgskolen, er han nå også komponist i tillegg til tangentbehandler. Uttrykket hans er satt sammen av flere inspirasjonskilder – nordisk jazz, italiensk meloditradisjon, latinrytmer og soulgroover – og  med Andreas Dreier og Terje Evensen som hhv. bassist og trommeslager er han i ferd med å etablere trioen sin som en stadig mer synlig plante i den norske jazzfloraen.

Andreas Dreier, dansk, siden 2007 norgesbosatte bassisten gjestet Nesodden Jazzklubb i trio med gitarist Bjørn Vidar Solli og trommeslager Adam Pache i april 2016, og har utgitt fire album i eget navn, hvorav de tre siste på Losen Records.

Terje Evensen har på sin side en lang og internasjonal karriere som trommeslager, lyddesigner, produsent og komponist, med 2019-albumet «Music for Paintings» som det foreløpig nyeste i diskografien.