Til deg som er glad i Klassisk musikk!

Vil du være med å starte opp en arrangørforening sammen med Ås kulturhus? Da vil du vil få kurs i Oslo, oppfølging lokalt, være med på å bestemme repertoar og møte spennende musikere!

Kursene vil skje i løpet av vinteren - akkurat når bestemmes av aktørene i samarbeid med Klassisk. Målet er å få til et klassisk konsertserie på Ås kulturhus høsten 2022.

Klassisk Hus er et prosjekt som tar mål av seg å få opp nye arrangører av klassiske konserter i samarbeid med lokale kulturhus. Klassisk Hus er et samarbeidsprosjekt med organisasjonen Klassisk og kulturhusene Ibsenhuset – Skien kulturhus, Meieriet – Leknes kulturhus og Ås Kulturhus. Prosjektet skal finne frem til interesserte i å danne et arrangørlag på sitt hjemsted. De vil bli kurset i alt som skal til for å etablere en helårsarrangør, som valg av driftsmodell, økonomi, programmering, publikumsutvikling, osv. Metodikken for å få frem nye helårsarrangører skal etter endt prosjektperiode kunne benyttes for å få opp flere nye helårsarrangører over hele landet og av andre sjangere.

Mer info: https://www.klassisk.net/prosjekter/klassisk-hus/

Hvis du er interessert, skriv gjerne en mail til post@askulturhus.no

Bildet: Lorenzo Nardocci.

Foto: Knut Werner Lindeberg Alsén