Når vi døde våkner - utsatt til oktober

Når vi døde våkner spilles i Ås kinoteater den 22. og 23. oktober, kl. 19.00 begge dager.

Hvis du har kjøpt billetter vil billettene dine fortsatt gjelder på de nye datoene.

Hvis den nye datoen ikke passer lenger, send en mail til post@ebillett.no og ber om refundering av ditt billettkjøp, husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.

Klikk på linkene under for å komme til informasjonssider og billettsalg:

Torsdag 22. oktober kl. 19.00

Fredag 23. oktober kl. 19.00

Om forestillingen:

Harriet Müller-Tyl har bearbeidet manuset til Ibsens siste skuespill om til et musikkspill. Müller-Tyl har komponert 20 pluss affektive musikkverk som gjør at deler av handlingen, i det som kan beskrives som Ibsens mest gåtefulle stykke, blir sunget. Musikken, med Ibsens tekst til inspirasjon, er med på å understreke de emosjonelle og psykiske elementene ved stykket.

Med på laget denne gangen har klubben profesjonell skuespilleren Bo Platzack.

Müller-Tyl forklarer: Kulturrådet bevilget oss litt støttemidler og det gjorde det mulig for oss å få med oss en sterk mannlig stemme til å spille hovedrollen. Firguren Arnold Rubek er en verdensbekjent billedhugger som i senere år har mistet gnisten ved livet. Han lurer på om det hele var verdt det – å miste sin kunstneriske sjel mot å sikre seg et komfortabelt liv viet til produksjonen av kunst som gir masse penger, men ikke mening.

Vi mener at tematikken i dette skuespill er like aktuell i dag som det var i begynnelsen av 1900-tallet.

Dette blir en unik produksjon og vi gleder oss til å forske på menneskets tilstand ved å dykke mellom linjene i Ibsens tekst. Det blir også en nokså annerledes produksjon enn det Ås musical club har gjort hittil, noe som jeg håper folk vil synes er spennende.

Ås Musical Club ønsker dere velkommen til en intim og sterk fortelling om menneskelig intimitet og kunstnerisk samarbeid:

Torsdag 22. oktober kl. 19.00

Fredag 23. oktober kl. 19.00

Pris: 300,- (voksne) 250,- (honnør) 100,-(ungdom/student)

Anbefales ikke for barn under 15 år.

Med:

Arnold Rubek: Bo Platzack

Maja Rubek: Harriet Müller- Tyl

Irene Satow: Myfanwy K. Moore

Godseier Ulfheim: Trond E. Nielsen

Inspektøren: Dag Bergersen

Diakonissen: Ellen Marie Hvidsten

Vertinnen: Margrethe Hall Christensen

Ensemblet: Filip Ihrsen, Kerry Randem, Anne Kettunen, Per-Åke Rak, Kjersti Lersbryggen Mørk, Monica Holm Jensen, May Britt Kvarstad, Mari Magnus og Bjørn Opem.

Musikkere: Sverre Tollefsen Laupstad, Elisabet Olhans, Frøydis Olhans og Magnus Lange.

Komponist: Harriet Müller-Tyl

Bearbeiding av manus: Harriet Müller- Tyl