Lyttelunsj 2020!

Vi kick-starter Lyttelunsj med en gratis konsert i foajeen på Ås kulturhus!

Denne runden byr vi på en Lyttelunsj-spesial konsert med jazz mens du spiser lunsj. Dette blir også åpningsarrangementet for den nye mini-festivalen vår  - Ås jazz. Med Ås jazz sikter vi å samles rundt lokale og nasjonale jazztalenter! Fredag 31. jan. - Lørdag 1. feb.: Jazzetaten, Kråkstad Jazz, Big Ås Band og Arild Andersen sammen Jan Erik Vold.

Program for Lyttelunsj (feb - mai 2020).

Fredag 31. jan kl. 11.30: Harriet synger Ella. Gratis lunsjkonsert med Harriet Müller-Tyl (vokal) og Lorenzo Nardocci (keyboard). Harriet vil synge alle de beste Ella låtene du er mest glad i. (Obs. i foajeen)

Fredag 7. februar kl. 11.30: Jostein Grolid (klaver) og Anne Christine Pittet Grolid (fløyte). (I store sal)

Fredag 6. mars kl. 11.30: arrangeres i samarbeid med et HAV arrangement, vent noe spennende. (I store sal)

Fredag 3. april kl. 11.30: Tuva Weideborg Hongve (vokal) og Per Arne Frantzen (klaver) (I store sal)

Fredag 8. mai kl. 11.30: Jan Gunnar Sørbø (klaver) (Obs. I festsalen i Kulturskolen i Ås)

Velkommen til en musikalsk oase midt i Ås, midt i lunsjtimen!

22. januar 2020