Foajé - offisiell åpning!

Velkommen til vår nye foajé! Første halvdelen av 2021 fikk vi bygd om vår foajé til et hyggelig, innbydende rom med plass til mye forskjellig!

Første og fremst ønsker vi å takke Ås kommune for midlenei Ås til å realisere dette prosjektet og eiendomsavdelingen som stod for det praktiske arbeidet (Mikael og Jörg, dere er våre helter)!
Stor takk også til Anne Milligan @romreise interiørarkitektur som har designet og skapt dette rommet sammen med oss.

Lørdag 25. sept. Under årets Barnas verdensdag vil vi dele ut gratis kjærlighet på pinne til alle som tar turen innom.
Søndag 26. sept. kl. 14.00 feirer vi med visning av filmen Boss Baby 2 - det blir morsomme aktiviteter i forkant, så her gjelder det å møte opp tidlig.
Kl. 19.00 viser vi filmen Sparkling: The Story of Champagne.
Fra kl. 18.00 blir det mingling i foajéen - vi inviterer til en liten aperitiff, noe sprudlende godt i glasset og litt høykultur fra scenen i foajeen.

Vi håper å se DEG der!

Velkommen!