Barneforestillinger: våren 2021

Denne våren byr vi på tre flotte forestillinger for barna!

Lørdag 13. feb kl. 12.00 Med forestillingen Det var en gang det ble et nå får dere bli med inn i eventyrenes magiske verden, med historier om heltemot, hjertelag, kløkt, underlige vesener, skumle skapninger, prinsesser, troll og folkekjære skatter. Tre utøvere, to kvinner og en mann, ruller ut et teppe og spiller ut eventyr fra Norge og verden. Med enkle grep skapes verdener ut av «ingenting». En teaterforestilling med eventyr for barn fra 4-100 år!

Forestillingen er laget av Teater Joker som er et fritt scenisk kompani. Teater Joker har i snart 30 år (jubileum i 2021) skapt ny teaterdramatikk for barn og ungdom, og har en tydelig kunstnerisk identitet og et eget scenespråk. Til sammen har Teater Joker underholdt over en halv million barn og unge med sine underfundige og særegne teaterstykker, parallelt med enkelte produksjoner rettet mot voksne.

Lørdag 27. mars kl. 12.00 kommer Den trøtte mannen til Ås som simpelthen er en historie om en mann som ikke klarer å stå opp om morgenen. Den trøtte mannens utallige forsøk på å komme seg ut av sengen resulterer i en underholdende og humoristisk fortelling om en person som prøver å bli mer en god nok.

Forestillingen er skapt hos Jo Strømgren kompani som ble etablert i Norge 1998. Kompaniet har vokst til å bli en av de mest suksessrike uavhengige gruppene i Skandinavia.

Lørdag 1. mai kl. 12.00 får vi besøk av Superhelt-Ine og drageplaneten. Forestilling er en fantasifull fortelling om Ine som, etter en spennende jaktreise, skjønner til slutt at det lurest å bare være seg selv.

Liberman produksjoner, som ble etablert i 2014, står bak denne originale forestillingen. Liberman produserer (blant annet) lekende og underholdende forestillinger for barn i barnehagealderen.

For mer informasjon om vårens barneforestillinger klikk her: https://www.askulturhus.no/kulturprogram/

13. januar 2021