Barneforestillinger: 2021

Denne våren byr vi på flere flotte arrangementer for barna!

Forestillingen som skulle ha skjedd lørdag 27. mars er nå flyttet til lørdag 18. september kl. 12.00. Den trøtte mannen handler om en mann som ikke klarer å stå opp om morgenen. Den trøtte mannens utallige forsøk på å komme seg ut av sengen resulterer i en underholdende og humoristisk fortelling om en person som prøver å bli mer en god nok.

Forestillingen er skapt hos Jo Strømgren kompani som ble etablert i Norge 1998. Kompaniet har vokst til å bli en av de mest suksessrike uavhengige gruppene i Skandinavia.

Lørdag 25. september går årets Barnas verdensdag av stabelen. Det blir ulike aktiviteter, underholdning fra scenen og salg av internasjonal mat. Som en del av dagen vil vi åpne vår nyoppusset foaje - alle som stikker innom kan få en gratis kjærlighet på pinne :-)

På søndag 26. september viser vi Boss Baby 2 med masse morsomme aktiviteter før filmen. Du vil finne mer info om denne dagen under kinoprogrammet etter hvert.

Lørdag 16. oktober kl. 12.00 får vi besøk av Superhelt-Ine og drageplaneten. Forestilling er en fantasifull fortelling om Ine som, etter en spennende jaktreise, skjønner til slutt at det lurest å bare være seg selv.

Liberman produksjoner, som ble etablert i 2014, står bak denne originale forestillingen. Liberman produserer (blant annet) lekende og underholdende forestillinger for barn i barnehagealderen.

Småting kommer tilbake til Ås kulturhus den 23. oktober. Småting fremfører egne komponerte låter som handler om små ting, for små folk - en hyggelig foajekonsert.

For mer informasjon om høstens barneforestillinger klikk her: https://www.askulturhus.no/kulturprogram/

Julegrantenningen i Ås blir den 27. nov - mer informasjon vil komme.

13. januar 2021