Barneforestillinger: 2021

Denne våren byr vi på to flotte forestillinger for barna!

Forestillingen som skulle ha skjedd lørdag 27. mars er nå flyttet til lørdag 18. september kl. 12.00 Den trøtte mannen handler om en mann som ikke klarer å stå opp om morgenen. Den trøtte mannens utallige forsøk på å komme seg ut av sengen resulterer i en underholdende og humoristisk fortelling om en person som prøver å bli mer en god nok.

Forestillingen er skapt hos Jo Strømgren kompani som ble etablert i Norge 1998. Kompaniet har vokst til å bli en av de mest suksessrike uavhengige gruppene i Skandinavia.

Lørdag 16. oktober kl. 12.00 får vi besøk av Superhelt-Ine og drageplaneten. Forestilling er en fantasifull fortelling om Ine som, etter en spennende jaktreise, skjønner til slutt at det lurest å bare være seg selv.

Liberman produksjoner, som ble etablert i 2014, står bak denne originale forestillingen. Liberman produserer (blant annet) lekende og underholdende forestillinger for barn i barnehagealderen.

For mer informasjon om vårens barneforestillinger klikk her: https://www.askulturhus.no/kulturprogram/

13. januar 2021