Ås jazz 2023

Ås jazz - en liten jazzfestival.

Fredag 27. jan og lørdag 28. jan på Ås kulturhus

Her er årets program! Og for et program det er! Vi får besøk av legendariske PeruJazz, som kommer hele veien til Ås fra Lima, Peru!

På fredag kommer 12 manns orkester Scheen jazzorkester fra Skien i Telemark. Velkommen til en heftig og hett jazzfestival!

Fredag 27. januar

kl. 12.00: Lyttelunsj med gitarist Andrés Prado (Peru Jazz). En gratis konsert midt i lunsjen, midt i Ås sentrum med jazz, latin-jazz og afro-peruansk musikk.

Les mer her

Kl. 20.00: Scheen jazzorkester. Kjøp billetter her

Med hele 12 bandmedlemmer byr vi på en kanonkonsert!

Lørdag 28. januar

KL. 12.00: Talentkonsert med Big Ås Band og elever fra Ski videregående. Gratis inngang.

Kl. 13.00: Jazzburgeren i borggården. Vi selger burgere med Ås jazz sin egen dressing. All inntjening går til Ås jente- og guttekorps. Slik som i fjor lager vi en hyggelig uteplass med bålpanner og saueskinn på benker (kjøpt inn med midler fra Sparebankstiftelsen DNB).

KL.  14.00: Born to be Blue. Vi viser denne fortellingen om jazzlegenden Chet Baker - med Ethan Hawke i rollen som Chet. Gratis inngang - hent ut en billett her.

Kl. 18.00 Vi åpner baren i foajeen :-)

Kl. 20.00 PeruJazz Velkommen til en 'once in a lifetime' opplevelse når legendariske PeruJazz kommer til Ås jazz! PeruJazz er utvilsomt det mest aktive og progressive bandet som har kommet ut av Peru de siste tiårene. Arbeidet deres med å skape, forske på og formidle peruanske rytmer, smeltet sammen med moderne jazz, har ført dem prestisje og internasjonal anerkjennelse.
Alle medlemmene i bandet er skapere og pionerer av en ny type musikk som på en innovativ måte integrerer de tradisjonelle musikalske røttene fra kysten, høylandet og jungelen i Peru med mesterlige improvisasjoner.

Kjøp billetter her

Velkommen til Ås sin egen jazzfestival!

(Konserten med PeruJazz er et ledd i konsertserien Lurveleven og er støttet av Kulturrådet).

02. desember 2022