KinoSmakÅsFilm
– dagspass til kun 170 kr!

søndag 14. okt 2018


Skal du se to eller tre voksenfilmer under SmakÅsFilm, lønner det seg med dagspass! Rottatouille er uansett gratis for alle, men dagspasset gir innpass til både The Lunchbox, Ramen Shop og En trettimeters reise!

Ramen

Søndag 14. oktober 2018

 
PROGRAM

12.00 GRATISVISNING: RATATOUILLE (norske stemmer, 7 år – barn ned til 4 år kan se filmen i følge med en voksen)

I den animerte filmen, "Rottatouille", drømmer rotta Remy om å bli en fransk mesterkokk, mot familiens ønsker og det faktum at han er en rotte i en desidert gnagerfiendtlig yrkesgruppe.

 

14.00-15.00 Matpakkepause

Ta med matpakke, kjøp noe å drikke fra Café Falsen og spis i kinovestibylen eller i Borggården. Da kommer du i den rette stemninga til The Lunchbox.

 

15.00 THE LUNCHBOX (tillatt for alle)

Bare en av en million lunsjbokser i Mumbais 120 år gamle lunsjbokssystem leveres til feil adresse. "The Lunchbox" er historien om denne ene feilleveringen.

 

16.45-17.45 Sushipause

Få 10% rabatt på sushi hos NT-kiosken, så du har noe japansk i magen til Ramen Shop starter! Vis frem billetten din for rabatt.

 

17.45 RAMEN SHOP (6 år)

Masato, en ung Ramen-chef, forlater sin hjemby i Japan for å legge ut på en kulinarisk reise til Singapore for å finne sannheten om sin familie. Der oppdager han mer enn familiehemmeligheter og delikate oppskrifter..

Årets beste matfilm er omtalt som «en gastronomisk tilnærming til tilgivelse og forsoning».

 

19.15-20.00 Pause. Baren er åpen.

Unn deg en pause før du blir dratt inn i den kulinariske filmen «En trettimeters reise».

 

20.00 EN TRETTIMETERS REISE (7 år)

Kadam-familien, anført av overhodet Papa, slår seg ned i den sørfranske landsbyen Saint-Antonin-Noble-Val - sjarmerende, bildeskjønn og elegant - det perfekte sted å slå seg ned og åpne en indisk restaurant, Maison Mumbai. Det vil si, det er en god idé inntil Madame Mallory, sjefen for den klassisk franske Michelin-restauranten Le Saule Pleureur, får høre om det.

 
 
 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv utAdresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS