Ås kulturhusKulturfesten 2019

lørdag 25. mai 2019
Kulturfesten 2019


Kulturfesten er et årlig samarbeid mellom Ås internasjonal kultursenter, Ås kulturhus, Kulturskolen i Ås og Ås bibliotek.
Målet vårt er å gi folk i Ås en innholdsrik internasjonal dag fylt med opplevelser i kulturhuset.
 
Program:
Programmet oppdateres fortløpende.
ZUMBA med Kristine Victoria Magnus!
På Kulturfesten i år kommer du til å kunne prøve ut ZUMBA med Kristine Victoria. Kristine Victoria  jobber på Ås Fysioterapi og Treningssenter. Hun har vært ZIN™ siden juni 2011, og har kontinuerlig siden den gang hatt timer i Zumba både for barn og voksne. Hun elsker Zumba! Det gir masser av energi, bedre helse og godt humør! 
 
Å danse til salsa, flamenco og merengue musikk føles mer som et danseparti enn en trening, noe som gjør Zumba så populært. Den latin-inspirerte dans-treningen er en av de mest populære gruppeklassene i verden.
Høy-energiklassene er satt til opptatt musikk og har koreograferte dansnumre som du kanskje ser i en nattklubb. Du trenger ikke å være en flott danser for å føle deg velkommen i en Zumba-klasse. Med tagglinjen, "Ditch the Workout, Join the Party", understreker klassene å flytte til musikken og ha det bra, ingen rytme påkrevd.

Zumba er en dansform med aerobic-treningsprogram laget av colombiansk danser og koreograf Alberto "Beto" Perez i løpet av 1990-tallet. Navnet "Zumba" har ingen spesiell betydning; det ble laget som et merkenavn. Det opprinnelige navnet var Rumbacize, en kombinasjon av tumba ("å feste" på spansk, og en musikalsk stil og dans navn), og Jazzercize.

Velkommen til vårens fineste og mest mangfoldige festival!

Lørdag 25. mai fra kl. 12.00-16.00 Borggården/Ås kulturhus. Gratis.


Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv utAdresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS