Ås kulturhusEt stille sted

torsdag 21. mars 2019
Maj Britt og Lars


Konserten med Lars Saabye Christensen og Maj Britt Andersen er et ekte mestermøte.
 
Christensen og Andersen tar albumutgivelsen «Et stille sted» til et knippe utvalgte kulturhus våren 2018, og Ås kulturhus er blant dem!
 
Arbeidet med «Et stille sted» har utgangspunkt i Saabye Christensens tekster, og resultatet er ei nydelig plate som er rettet mot voksne. Gjennom sin presise, inn-til-beinet lyrikk der alt som er uvesentlig er hogd bort, har Saabye Christensen skapt et nytt univers som Maj Britt Andersen og arrangør Geir Holmsen har tatt videre i et samarbeid og i en samforstand som har ført til akkurat - et eget avtrykk.Albumet er spilt inn i Store Studio sammen med Kringkastingsorkesteret. Christensen og Andersen kommer til kulturhuset med et mindre ensemble av musikere, deriblant Maj Britts egen datter Daniela Reyes på accordion.
 
Albumet er spilt inn i Store Studio sammen med Kringkastingsorkesteret. Til våren drar de ut på veien med et mindre ensemble av musikere, deriblant Maj Britts egen datter Daniela Reyes på accordion. Det har aldri vært vanskelig å trykke verken Christensens eller Andersens prosjekter til våre bryst, slik generasjoner av nordmenn har gjort gjennom flere tiår, og dette prosjektet er intet unntak.
 
Torsdag 21. mars kl. 19.30. Ås kinoteater. Pris: 415,-

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv utAdresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS