KinoEighth Grade

søndag 19. mai 2019


En introvert tenåringsjente prøver å overleve den siste uken av et katastrofalt år i 8. klasse. 19.45

Kinosjefens kommentar: «Jeg hadde en STOR opplevelse da jeg så Eighth Grade for første gang. Latterkulene og tårene trillet om hverandre, for Bo Burnham leverer her en film som er SÅ ufattelig gjenkjennelig både for alle som har vært gjennom en ungdomstid eller for den saks skyld alle som har forsøkt å være foreldre til noen som går gjennom en ungdomstid. Seksten år gamle Elsie Fisher leverer det som kanskje er ÅRETS skuespillerprestasjon som den keitete åttendeklassingen Kayla, og det er altså bare helt hårreisende innsiktsfullt, hvordan denne filmen skildrer den serien av valg man må være tøff nok til å ta for å bare få rom til å være... seg selv. En av mine absolutte favoritter så langt i år – gled dere!»

8G

Søndag 19. mai kl. 19.45

Engelsk tale, norske tekster

Aldersgrense: Tillatt for alle

Unummererte plasser

 

 

En introvert tenåringsjente prøver å overleve den siste uken av et katastrofalt år i 8. klasse.

Kayla sliter med sosial angst, og har en videoblogg som nesten ingen følger. Faren prøver å komme igjennom til henne, men hun er altfor opptatt med å følge med på alle andres perfekte liv i sosiale medier. Kritikerrost dramakomedie om å prøve å finne seg selv når man ikke føler at man passer helt inn.

Kinosjefens kommentar: «Jeg hadde en STOR opplevelse da jeg så Eighth Grade for første gang. Latterkulene og tårene trillet om hverandre, for Bo Burnham leverer her en film som er SÅ ufattelig gjenkjennelig både for alle som har vært gjennom en ungdomstid eller for den saks skyld alle som har forsøkt å være foreldre til noen som går gjennom en ungdomstid. Seksten år gamle Elsie Fisher leverer det som kanskje er ÅRETS skuespillerprestasjon som den keitete åttendeklassingen Kayla, og det er altså bare helt hårreisende innsiktsfullt, hvordan denne filmen skildrer den serien av valg man må være tøff nok til å ta for å bare få rom til å være... seg selv. En av mine absolutte favoritter så langt i år – gled dere!»

 

 

 
Billetter kjøpes online på www.askulturhus.no og ved inngangen (30 min før filmen starter).
Gyldig studentkort må fremvises ved kjøp av studentbillett.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


Barneforestilling

Adresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS