KinoSingalong: «Bohemian Rhapsody»

søndag 10. nov 2019


Som en del av sangfestivalen Samstemt viser vi singalong-versjonen av Bohemian Rhapsody. Det betyr at dialogen er tekstet på norsk, men sangene er tekstet på engelsk, så man kan synge med av full hals på Queen-klassikerne! Kl. 17.00

NB! På grunn av tekniske problemer med singalong-versjonen blir det visning av den ordinære versjonen med norske undertekster i stedet, men vi oppfordrer likevel publikum til å synge med!

Bohemian_1920x1080

Søndag 10. november kl. 17.00

Engelsk tale. Norsk tekst på dialog, engelsk tekst på sanger.

Aldersgrense: 9 år

Unummererte plasser

 

Som en del av sangfestivalen Samstemt viser vi singalong-versjonen av Bohemian Rhapsody. Det betyr at dialogen er tekstet på norsk, men sangene er tekstet på engelsk, så man kan synge med av full hals på Queen-klassikerne! 

Bohemian Rhapsody er en hyllest til Queen, deres musikk og deres ekstraordinære vokalist Freddie Mercury, som trosset stereotyper og ble en av verdens mest elskede entertainere. Filmen følger bandets fremgang gjennom deres ikoniske låter og revolusjonerende lyd - og deres nedtur i takt med at Mercurys livsstil spinner ut av kontroll og som velger å satse på en solokarriere. Freddie Mercury som har lidd sterkt uten samarbeidet med Queen klarer å samle bandet til en triumferende gjenforening ved Live Aid hvor Mercury, som står ovenfor en livstruende sykdom, leder Queen gjennom en av de mest fantastiske opptredener i rockemusikkens historie.

 
Billetter kjøpes online på www.askulturhus.no og ved inngangen (30 min før filmen starter).
Gyldig studentkort må fremvises ved kjøp av studentbillett.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


Barneforestilling

Adresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS