KinoKunst på kino:
«Van Gogh & Japan»

onsdag 18. sep 2019


Ås kinoteater og Ås kunstforening samarbeider om å vise fremragende kunstdokumentarer! Dette er den sjette av dem. 

En kan ikke virkelig forstå Vincent van Gogh uten å se nærmere på hans fascinasjon for Japan. Til tross for at Vincent van Gogh aldri besøkte Japan, er det tydelig at Japan var det landet som hadde mest innflytelse på ham og kunsten hans. Denne filmen gir et fengslende innblikk i hvordan japansk kunst kom til Europa og inspirerte Vincent van Gogh. Kl. 20.00

Billettpris: 150,- per stk. Café Falsen åpner kl. 19.00.

Van Gogh

Onsdag 18. september kl. 20.00

Aldersgrense: 18 år

Unummererte plasser

 

«Jeg misunner japanerne», skrev Van Gogh til sin bror Theo. Til tross for at Vincent van Gogh aldri besøkte Japan er det tydelig at Japan var det landet som hadde mest innflytelse på ham og kunsten hans.

En kan ikke virkelig forstå Vincent van Gogh uten å se nærmere på hans fascinasjon for Japan. Den startet når japansk kunst kom til Paris rundt 1850 og gjorde inntrykk på kunstnere som Monet, Degas og van Gogh. De besøkte de nye galleriene i Paris og fikk gjennom utstillingene der dannet seg et inntrykk av Japan. Denne kunsten inspirerte van Gogh til å ta en ny og spennende retning innenfor kunst.

Filmen tar oss ikke bare med til Frankrike og Nederland, men også til Japan for å se nærmere på kunstarven som inspirerte Vincent til å bli den artisten vi kjenner ham som i dag.

 

 
Billetter kjøpes online på www.askulturhus.no og ved inngangen (30 min før filmen starter).

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


Barneforestilling

Adresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS