KinoGratis 17. mai-kino:
«Bien Maja – Honninglekene»

fredag 17. mai 2019


Bien Maja er endelig tilbake på det store kinolerretet. Denne gangen greier hun og bestevennen Willy å erte på seg selveste Hertuginne-bien. Derfor må de delta i Honninglekene, på et lag som ingen gir en sjanse. Vil Maja greie å samle og motivere laget sitt? Kl. 15.00

Det er ingen form for påmelding eller reservasjon til gratiskino, du bare tar med deg gjengen din og går inn når vi åpner dørene! Vi har plass til alle som vil komme i den store salen vår :)

Bien maja

Fredag 17. mai kl. 15.00

Norske stemmer

Aldersgrense: Tillatt for alle

Unummererte plasser

 

 


Bien Maja er endelig tilbake på det store kinolerretet. Denne gangen greier hun og bestevennenWilly å provosere selveste Hertuginne bien. Og de må derfor delta i Honning lekene på et lag somingen gir en sjanse. Vil Maja greie å samle og motivere laget sitt?

Bien Maja er en av de mest kjente barnebok-karakterene i Tyskland, og i Norge kjenner vi henne bestfra Barne-tv. Historien om Maja bygger på biologiske fenomener sett fra et barns perspektiv, og idenne filmen spares det ikke på animasjonseffektene for å fremheve det.

Bien Maja og Honning lekene er et fargerikt eventyr om vennskap og det å spille på et lag. Filmen hargått sin seiersgang i Europa og er endelig klar i norsk språkdrakt der blant annet Siri Nilsen spillerMaja.

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


Barneforestilling

Adresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS